Rüyada sigara yakalatmak

Rüyada sigara yakalatmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, yüksek bir makama geleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet eder.

Rüyada sigara yakalatmak gördüyseniz:

  • Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada sigarayla yakalanmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara içerken birine yakalanmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara yakalatmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara içerken yakalanmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sigarayı yakamamak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Rüyada birinden kaçmak ve yakalanmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, dinde olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments