Rüyada zeytin silkmek

Rüyada zeytin silkmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin silkmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Rüyada zeytin silkmek işveren pozisyonuna geleceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına inanılır.

Rüyada halı silkmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Rüyada soba borusu silkmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yaka silkmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dut silkmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada zeytin ayıklamak yaşanan kötü olayların unutulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin yediğini görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye zeytin vermek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments