Rüyada dut silkmek

Rüyada dut silkmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kederleneceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işinde terfi edeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dut silkmek gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Rüyada dut silkmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı silkmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada soba borusu silkmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına yorulur.

Rüyada zeytin silkmek kavgaların biteceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada yaka silkmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük dut görmek rakiplerin üzüleceğine, yokluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada mevsimsiz dut yemek dine ve allah’a yakınlaşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada mor dut toplamak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments