Rüyada yağmurun altında ıslanmak

Rüyada yağmurun altında ıslanmak sağlıklı bir hayat sürüleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, insanlardan uzaklaşacağına, onların başarıları ile övüneceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında ıslanmak gördüyseniz:

  • Bir ayrılık olabilir.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak işten eve bir hayat yaşayacağına, mutluluk ve saadete alamet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında ıslanmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine inanılır.

Rüyada yağmurdan ıslanmak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalettir.

Rüyada yağmurda birinin ıslandığını görmek işinden uzaklaşacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments