Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına inanılır.

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını gördüyseniz:

  • Bazı planlar beklenmedik gelişmeler nedeniyle bozulursa, duruma adapte olup değişikliklere göre planlarınızı yenilemenizde fayda var.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalet eder.

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada yağmurda çok ıslanmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments