Rüyada yağmurdan sonra kar görmek

Rüyada yağmurdan sonra kar görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, ailesi ile mutlu olacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, makam ve kariyer sahibi olunacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada yağmurdan sonra kar gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler iltifatları çoğaltabilir.

Rüyada yağmurdan sonra kar görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına alamet eder.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, zorlukların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Rüyada yağmur sonrası güneş görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur sonrası çamur görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments