Rüyada önce yağmur sonra kar görmek

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, allah’a dua edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önce yağmur sonra kar gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek işlerini büyüteceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine tabir olunur.

Rüyada önce ölüp sonra dirilmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada önce gülüp sonra ağlamak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, malının artmasına, bereketlenmesine işarettir.

Rüyada önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek başarısızlıklara düşeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments