Rüyada yağmur sonrası güneş görmek

Rüyada yağmur sonrası güneş görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur sonrası güneş gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada yağmurdan sonra güneş görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yağmurdan sonra güneş açtığını görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur sonrası güneş görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kardan sonra güneş görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulur.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, sözlerinden çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments