Rüyada yağmura şemsiye tutmak

Rüyada yağmura şemsiye tutmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, yaşadığı stresin biteceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak rüya sahibinin kazancının artacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine tabir olunur.

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işarettir.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek neşesinin de yerine geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur şemsiye görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments