Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hedeflerini tutturamayacağına, kötü yönde hareket edeceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı çok çabuk yenmeye çalışmalısınız.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde şemsiye açmak satışlarının ya da üretiminin artacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işaret eder.

Rüyada şemsiye açmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine inanılır.

Rüyada sarı şemsiye açmak allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına delalet eder.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments