Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak mutlu ve huzurlu olunacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağıyor görmek doğru olanı seçeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak deniz aşırı işler yapılacağına, rütbe edineceğine delalet eder.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda ıslanmış birini görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda ıslanmamak gelir kaynaklarının kuruyacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments