Rüyada bulanık yağmur suyu görmek

Rüyada bulanık yağmur suyu görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada bulanık yağmur suyu gördüyseniz:

  • Harekete geçmeye veya değişimi kucaklamaya hazırsınız.

Rüyada bulanık yağmur suyu görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, maddi zararın büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık havuz suyu görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada evinde bulanık su görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada şişede bulanık su görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments