Rüyada su yağmur görmek

Rüyada su yağmur görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına delalet eder.

Rüyada su yağmur gördüyseniz:

  • Aslında bazı karlı şeyler olabilir.

Rüyada su ve yağmur görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde yağmur suyu görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna batmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada yağmur suyu biriktirmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur suyuna basmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yağmur suyunda yürümek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments