Rüyada yağ bezesi sıkmak

Rüyada yağ bezesi sıkmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağ bezesi sıkmak gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Rüyada yağ bezesi sıkmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada yağ bezesi görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağ bezesi görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kafada beze görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altında beze görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada hamur beze yapmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beze görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalet eder.

Rüyada boynunda beze görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, rahatın kaçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments