Rüyada hamur beze yapmak

Rüyada hamur beze yapmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, haneden birinin ayrılacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur beze yapmak gördüyseniz:

  • Belli imalar ya ad işaret dili yoluyla istediklerinizi elde etmeniz veya işlerin istediğiniz şekilde gelişmesini sağlamanız kolay olmayabilir.

Rüyada hamur beze yapmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada hamurdan beze yapmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, yanlış yollardan döneceğine rivayet eder.

Rüyada hamur beze görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamur bezesi görmek her şeyin yenileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beze yapmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye yorulmaktadır.

Rüyada memede beze görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada beyaz beze sarılmak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz beze sarılı bebek görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, herkes tarafından saygı göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments