Rüyada beze görmek

Rüyada beze görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalet eder.

Rüyada beze gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var, aşk hayatınız özel yaşamınıza da istikrar getirebilir.

Rüyada beze yapmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta beze görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, kısmetinizin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamur bezesi görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beze görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine yorulur.

Rüyada göğsünde beze görmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda beze görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altında beze görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalettir.

Rüyada hamurdan beze yapmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments