Rüyada koltuk altında beze görmek

Rüyada koltuk altında beze görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altında beze gördüyseniz:

  • Duygularınız başta olmak üzere birçok konuyu ele almanız gerekecek.

Rüyada koltuk altında beze görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada beyaz beze sarılı bebek görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beze yemek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, bekarsa evleneceğine delalet eder.

Rüyada yağ bezesi görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine yorulur.

Rüyada yağ bezesi sıkmak alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ekmek bezesi görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada hamur bezesi görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kısmetinin artacağına alamet eder.

Rüyada sırtta beze görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, başarısının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments