Rüyada yağ bezesi görmek

Rüyada yağ bezesi görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kapanan kapıların açılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağ bezesi gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları söz konusu olabilir veya anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz, arkadaşlarınızın sırları veya davranışları rahatsızlık yaratabilir.

Rüyada yağ bezesi görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağ bezesi sıkmak ilerleyemeyeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafada yağ bezesi görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacakta beze görmek kendinden emin adımlar atacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek bezesi görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, amacına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada hamurdan beze yapmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beze yapmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, çok dikkat çekeceğine delalettir.

Rüyada sırtta beze görmek mutluluğunun artacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mardine

Rüyada kendi burnumu sıkınca yağ bezesi çıkıyor irili ufaklı bir çok