Rüyada yabani ördek görmek

Rüyada yabani ördek görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, dertlerine çare bulacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, yılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabani ördek gördüyseniz:

  • Çok fazla yararınıza olmayan ya da hoşunuza gitmeyen koşullar üzerinde anlaşma sağladığınız durumlar olduysa, geri dönüp olayları tekrar değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada yabani ördek avlamak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yabani ördek görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada yabani ördek yakalamak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada yabani gül görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yabani köpek görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine inanılır.

Rüyada yabani güvercin görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabani böğürtlen görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada yabani armut görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, üzerinde kafa yoracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments