Rüyada yabanci biriyle öpüşmek

Rüyada yabanci biriyle öpüşmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada yabanci biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Fiziksel, finansal veya duygusal açıdan kaldırılabileceğinden fazla yük yüklenmeniz veya üzerine gidilen konular önemli sorunlar yaratabilir.

Rüyada yaban hurması görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, günahkâr olacağına inanılır.

Rüyada yabanci ülkede olmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban kaz görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, ilim irfan sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yaban arısı görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada yaban çileği görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yaban mantarı görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabanci meyve yemek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada yaban mersini görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntı yükleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments