Rüyada elde dövme görmek

Rüyada elde dövme görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde dövme gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Rüyada elde dövme görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bir anda yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde taş görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet eder.

Rüyada bir elde on parmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine işaret eder.

Rüyada elde balık görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada elde sivilce görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada elde hamur açmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine tabir olunur.

Rüyada elde saç görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde ben görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, yükünün hafifleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments