Rüyada vücut yarası görmek

Rüyada vücut yarası görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine işaret eder.

Rüyada vücut yarası gördüyseniz:

  • Farklı kişilerle ilginç sohbetler, seyahatler, kısa yolculuklar veya kişisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işarettir.

Rüyada vücutta yaralar görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına işaret eder.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin vücudunda yaralar görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi işarettir.

Rüyada vücudunda yaralar olduğunu görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta yara çıkmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, doğru kararların alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments