Rüyada vücutta yara görmek

Rüyada vücutta yara görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, güzel bir hayat süreceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, kazançlı adımlar atılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına delalettir.

Rüyada vücutta yara gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, malının ve aşının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta yara çıkmak güvensizlik duymaya, fesatlıklar içinde kalınacağına delalettir.

Rüyada vücutta yara izi görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunun yara olduğunu görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunun yara döktüğünü görmek söz sahibi olacağına, maceralara atılacağına delalettir.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudu yara içinde görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments