Rüyada kendi vücudunda yara görmek

Rüyada kendi vücudunda yara görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, fikirlerinin can bulacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi vücudunda yara gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda yaralar görmek şansının da açık olacağına, insanlarla bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, geleceğinizin güzel olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada vücut yarası görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada eşinin vücudunda yara görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments