Rüyada tırnak cıkması görmek

Rüyada tırnak cıkması görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak cıkması gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Rüyada tırnak cıkması görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada bir kızla cıkmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada merdivende cıkmak gelecekte yüzünün güleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden cıkamamak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, kesesinin dolacağına yorulur.

Rüyada denizden cıkamamak süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, anlaşmalardan cayılacağına işarettir.

Rüyada evde yangın cıktıgını görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağa cıktığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments