Rüyada vücudunda lekeler görmek

Rüyada vücudunda lekeler görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada vücudunda lekeler gördüyseniz:

  • Akraba, kuzen, eski tanıdık veya kardeşlerinizin ziyareti söz konusu olabilir.

Rüyada vücutta kahverengi leke görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı lekeler görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına delalet eder.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta leke görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına yorulur.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek rahat şekilde yaşayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek hasta ise bakacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments