Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yükünün hafifleyeceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda siyah lekeler gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada vücutta siyah leke görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, güzel ve önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda siyah leke görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, büyük kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda lekeler görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işarettir.

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet eder.

Rüyada vücutta leke görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments