Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek haksızlıklara uğranılacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, geçiminin zor hale geleceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, elinin darlık görmeyeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına alamet eder.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek ruhunu güzelleştireceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine inanılır.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada vücutta kırmızı lekeler görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada vücutta kahverengi leke görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücut lekesi görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments