Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, icat yapacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada vücutta kırmızı lekeler görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına işaret eder.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda lekeler görmek aradığı çareleri bulacağına, geriye doğru gideceğine yorulur.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments