Rüyada vücuda yoğurt sürmek

Rüyada vücuda yoğurt sürmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, galibiyetlerinin artacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada vücuda yoğurt sürmek gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizin daha hızlı ilerlemesine yardım edecek deforme olmamış ya da denenmemiş farklı yöntemler arayabilirsiniz.

Rüyada vücuda yoğurt sürmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçına yoğurt sürmek adımların çok iyi bir yol açacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saça yoğurt sürmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yoğurt sürmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüze yoğurt sürmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kişinin geri planda kalacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne yoğurt sürmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada vücuda limon sürmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücuduna krem sürmek büyük problemler yaşanacağına, çok rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments