Rüyada saça yoğurt sürmek

Rüyada saça yoğurt sürmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, onu borçtan kurtaracağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada saça yoğurt sürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin fikir, öneri ya da tavsiyelerine her zamankinden fazla önem vermeye başlayabilirsiniz.

Rüyada saçına yoğurt sürmek kendini dinine daha fazla vereceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada saça yoğurt sürmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze yoğurt sürmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücuda yoğurt sürmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada yüzüne yoğurt sürmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yoğurt sürmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada saça yoğurt görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçına boya sürmek bir koyduğu işten üç alacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments