Rüyada vücuduna krem sürmek

Rüyada vücuduna krem sürmek saygı göreceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, kolaylık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada vücuduna krem sürmek gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Rüyada vücuda krem sürmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücuduna krem sürmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada el kremi sürmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe krem sürmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına alamet eder.

Rüyada krem sürmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç krem sürmek sıkıntısının biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarına krem sürmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments