Rüyada saçına yoğurt sürmek

Rüyada saçına yoğurt sürmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada saçına yoğurt sürmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmakta fayda var.

Rüyada saçına yoğurt sürmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça yoğurt sürmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada yoğurt sürmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada yüze yoğurt sürmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada vücuda yoğurt sürmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, engellerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne yoğurt sürmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada saça yoğurt görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, elindekini de bitireceğine inanılır.

Rüyada saçına jöle sürmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments