Rüyada dil yalamak

Rüyada dil yalamak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dil yalamak gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Rüyada birinin dilini yalamak yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada dil yalamak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada burun yalamak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir şey yalamak insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacak yalamak kendine olan güvenini yitireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendi organını yalamak mal mülk kazanacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine rivayet eder.

Rüyada kadın göğsü yalamak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanak yalamak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments