Rüyada verilen suyu içmek

Rüyada verilen suyu içmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, başının belaya girmeyeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada verilen suyu içmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir.

Rüyada verilen suyu içmek merdiven atlayacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada verilen suyu içmemek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada borç verip alamamak huzursuz geçen günlerin biteceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada kan verirken görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada verilen parayı geri çevirmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada muska verildiğini görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada verilen hediyeyi almak rakiplerini mağlup edeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın verildiğini görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments