Rüyada altın verildiğini görmek

Rüyada altın verildiğini görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına rivayet eder.

Rüyada altın verildiğini gördüyseniz:

  • Sağlık açısından hastalıklara eğilimlisiniz.

Rüyada verilen altını almamak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın verildiğini görmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük verildiğini görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada para verip altın almak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada verilen altını almak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada verilen parayı geri vermek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada verileni almamak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kucağına bebek verildiğini görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments