Rüyada verilen suyu içmemek

Rüyada verilen suyu içmemek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada verilen suyu içmemek gördüyseniz:

  • İç sesinizi dinlemelisiniz.

Rüyada verilen suyu içmemek hayır işlerinden geri kalmayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada verilen suyu içmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada verilen altını almak duygusallığın ön plana çıkacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine yüzük verildiğini görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada aşure verildiğini görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına işaret eder.

Rüyada verilen parayı almak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada verilen yüzüğü almamak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, işlerinin gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuzu verildiğini görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments