Rüyada kan verirken görmek

Rüyada kan verirken görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kan verirken gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin kontrolünüz dışında gelişebilir.

Rüyada kan verirken görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, rızkın çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada verilen altını almak büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine inanılır.

Rüyada görev verilmek malın bereketinin artmasına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı inanılır.

Rüyada kendini son nefesini verirken görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzük verildiğini görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada kendini can verirken görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada verilen parayı almamak bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada verilen yüzüğü almamak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments