Rüyada verilen parayı kabul etmemek

Rüyada verilen parayı kabul etmemek olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına tabir olunur.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek gördüyseniz:

  • İş hayatınız, toplum içindeki pozisyonunuz veya imajınız destekleniyor.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına işaret eder.

Rüyada para kabul etmemek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada parayı kabul etmemek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada hediyeyi kabul etmemek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabul edilmek hikmet sahibi olacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına rivayet eder.

Rüyada işe kabul edilmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments