Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, yanlış işlere girileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine tabir olunur.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olacak.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet eder.

Rüyada hediye kabul etmemek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediyeyi kabul etmemek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, onları gücendireceğine işarettir.

Rüyada hediye kabul etmek uzun soluklu bir işe girileceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabul edilmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalet eder.

Rüyada para kabul etmemek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş teklifini kabul etmemek ticaretinin büyüyeceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments