Rüyada işe kabul edilmek

Rüyada işe kabul edilmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada işe kabul edilmek gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Rüyada iş teklifini kabul etmemek güzel gelişmeler yaşayacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulur.

Rüyada işe kabul edilmemek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada işe kabul edilmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iş teklifini kabul etmek tatsızlıklar çıkacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada misafir kabul etmemek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada para kabul etmemek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, tabiri caizse can bulacağına alamet eder.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek tartışmaların son bulacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada parayı kabul etmemek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments