Rüyada fasulye topladığını görmek

Rüyada fasulye topladığını görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, iyi huylar edineceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada fasulye topladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere baskı uygulamadan önce çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada fasulye topladığını görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden fasulye toplamak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulur.

Rüyada yeşil fasulye toplamak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına yorulur.

Rüyada beyaz fasulye toplamak sorunların teker teker çözüleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada fasulye toplamak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işarettir.

Rüyada kuru fasulye toplamak rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, başarıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments