Rüyada valinin eşini görmek

Rüyada valinin eşini görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada valinin eşini gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada vali eşi görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine inanılır.

Rüyada valinin eşini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski vali görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına delalet eder.

Rüyada valiyle tokalaşmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski valiyi görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada vali kaymakam görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada vali yardımcısı görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada valiyi görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments