Rüyada valiyi görmek

Rüyada valiyi görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, işlerinin sarpa saracağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada valiyi gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki yükleri çevrenize dağıtmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada vali eşi görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada vali kaymakam görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada valilik binası görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada valiyle tokalaşmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, evlatlarından hayır bulacağına yorulur.

Rüyada eski valiyi görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada valinin eşini görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına alamet eder.

Rüyada vali yardımcısı olmak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işarettir.

Rüyada valiyi görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments