Rüyada vali yardımcısı görmek

Rüyada vali yardımcısı görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yokluk çekmeyeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vali yardımcısı gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan konunun cevabını bulabileceksiniz.

Rüyada vali yardımcısı görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına yorulur.

Rüyada vali yardımcısı olmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada vali eşi görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada valinin eşini görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işaret eder.

Rüyada valinin elini öpmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada vali arabası görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada valiyle konuşmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kadın vali görmek bir beladan kurtulacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments