Rüyada eski vali görmek

Rüyada eski vali görmek fakirliğinin biteceğine, hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, kötü sözler duylacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işarettir.

Rüyada eski vali gördüyseniz:

  • Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada eski valiyi görmek prestij kaybı yaşanacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada eski vali görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vali arabası görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada vali yardımcısı görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada vali olduğunu görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vali yardımcısı olmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vali kaymakam görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalettir.

Rüyada valinin evini görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments