Rüyada valilik görmek

Rüyada valilik görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çevrenizden takdir görmeye, herkesin şaşırtılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, siparişlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada valilik gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler yükselmenizde yardımcı olacaklar.

Rüyada valilik binası görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işaret etmektedir.

Rüyada valinin elini öpmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına tabir olunur.

Rüyada valiyle tokalaşmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kadın vali görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine işaret eder.

Rüyada vali arabası görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada valiyle yemek yemek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada valinin evine geldiğini görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işarettir.

Rüyada eski vali görmek önemli işlere imza atacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments