Rüyada kadın vali görmek

Rüyada kadın vali görmek refah düzeyinin artacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine delalet eder.

Rüyada kadın vali gördüyseniz:

  • Bazı şeyler açıkça ortadayken görmenizde fayda ya da gerekli dersleri almanızda fayda var.

Rüyada kadın vali görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada valiyle tokalaşmak kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada valilik binası görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski vali görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada vali görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski valiyi görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine tabir olunur.

Rüyada valinin elini öpmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada valiyle konuşmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments