Rüyada valiyle yemek yemek

Rüyada valiyle yemek yemek onurlu bir yaşam süreceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, deneyim kazanacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına inanılır.

Rüyada valiyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilirsiniz.

Rüyada valiyle yemek yemek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada vali yardımcısı olmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet eder.

Rüyada vali eşi görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, ağır günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada vali görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vali arabası görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulur.

Rüyada kadın vali görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada valilik binası görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski valiyi görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments