Rüyada valinin evine geldiğini görmek

Rüyada valinin evine geldiğini görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada valinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde aşırı derecede bencil davranmaktasınız.

Rüyada valinin evine geldiğini görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada valinin evini görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işaret etmektedir.

Rüyada vali arabası görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, bekârlığına da veda edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada valinin elini öpmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, bunun için sabırsızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada vali konağı görmek afiyette olacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vali yardımcısı olmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın vali görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada eski valiyi görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, özel hayatının renkleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments